Filmfantast?

Kan man kanske tror att jag blivit, eller så kan man tro att jag inte har något vettigare för mig. Men att se film är faktiskt väldigt avslappnade och skönt att avsluta dagen med när lillan somnat!

Under veckan har vi sett Linas kvällsbok (mitt val och den var pinsamt rolig)Se upp för dårana (mitt val igen och den var bra och rolig) Babel såg vi igår (chrilles val och den var jätte tråkig)

Sugen på en film ikväll också, ska tjata på syrrorna eftersom jag är sugen på en riktig tjejfilm! Killar kan ju nämligen inte så sådana men vi ska se riktiga killaction filmer!

Förändringar!

Jag tror jag har hamnat där också, fast jag var så säker på att jag inte skulle de. Mammorna som förändrar en massa när de blir mammor. De började med att jag absolut ville göra om nästan allt i min lägenhet, less på allt och ville ha bättre förvaringsmöjligheter. Ny kombibil (vilket var väldigt nödvändigt iför sig) Köpt en helt ny garderob med kläder. Mycket passade ju inte men fanns ju ett och annat som försvann ner i kartongen som jag skulle kunnat haft. De senaste är att jag tonat in brunt i mitt hår! Vilket jag aldrig trodde skulle hända. De vart fint men måste erkänna att jag hoppar till varje gång jag ser min bruna slinga i håret!

Trött men ändå inspiration!

För tillfället känner jag mig väldigt trött, vet inte riktigt vad det beror på eftersom jag varit ledig i snart fem månader. Får väl hoppas att det inte är latmasken som anfallit mig. Är nog ganska tur att jag börjar skola den 8 november, kan tänka mig att det är livsfarligt att vara hemma för länge..

Nu äntligen i augusti har man fått känna av sommaren litegrann, är väl inte mycket men man får vara glad för det lilla. Får försöka andas in all sol så man får lite energi till den långa och trista vintern.

Nu har jag fått nya krafter och inspiration att göra om hemma. Har köpt nytt tyg till en sträck kappa i sovrummet. Ny stor kudde till vardagsrummet. Jag och C håller på att titta på en ny soffa. Lite nytt till pigan. Ska vända hyllan i vardagsrummet och köpa lite nytt pynt. Funderar även på en diskmaskin. Vi har iaf tänk fara till ikea och shoppa lite nytt.

Har fått tråkiga nyheter igår och ännu sämre blev det idag. Tänker på dig och hoppas att de går så bra det kan!

Shopping!

Jag älskar det, vet inte varför. Men känslan att hitta nått snyggt man bara måste ha, köpa det och sedan gå hela dagen och vara nöjd över sig själv för att man köpt det. Så känns det, kalla det beroende men de är ett av de bästa jag vet. Älskar shopping. Min mormor gick suckande efter mig hela dagen när jag och mamma sprang i affär efter affär för att hitta massa "väldigt" nödvändiga grejer.
Har införskaffat mig massa nya kläder åt mig och pigan. Nya mattor till sovrummet, duschdrapperi och förvaring till klädkammaren. Nu gäller det bara att lyckas få in allt i väskan tills man far hem.

Har även köpt en bil med C. En ford mondeo årsmodell 97 blev det. Går inte att ha barn utan kombi upptäckte vi rätt så fort.

Har även fått städat och putsat fönster i lägenheten, så nu känns det lite lättare att komma hem, inge roligt att ha det kvar.

RSS 2.0