Dop..

Dopet för våran älskade Alva Linnea gick väl bra. Supergoda tårtor och bullar hade min familj lyckas baka ihop. Själv är jag så stolt över mina kolamuffins med dajm, brukar annars inte baka nått så lite stolt över mig själv måste jag få vara. Mycket folk kom det och pigan tog de ändå rätt bra, lite gråt i kyrkan men annars var hon jätte snäll och sov resterande tid i sin vagn. Fina prestenter fick hon, måste nog bara ta och införskaffa mig ett smyckeskrin åt alla fina smycken som hon fick.

Men de fanns lite regnmoln över den annars så otroligt vackra sommardag som det annars var..

Idag har jag varit och shoppat mig en ny klänning och leggins, fin tror jag att jag blir ellert hoppas iaf. Nu ska jag fara och äta mig mätt i magen på palt hos mormor, smasken ska det bli.

Att blogga..

Har väl aldrig varit nått som jag brukar göra. Har börjat skriva några rader men sen alltid stannat till och funderat. Vad skriver man om? Vad vill andra läsa om? Har man ett såndant händelserikt liv att man ofta har något nytt och spännade att skriva om?

Får ofta höra att jag blivit torr och tråkig sen jag blev mamma! Har jag blivit det? Eller är jag bara en vanlig mamma med andra intressen nu? Eller har jag ändrat intressen för att jag börjat bli äldre? Okej tjugo två år ska väl inte vara någon ålder eller? Men när man var i femtonårsålder var man ju halft i graven när man skulle passera tjugo. Nu har man flyttat gränsen till 40. 
Tycker ändå det händer lite spännade saker ännu, var på krogen förra helgen. Var som förrut snurrigt i huvudet, massa dans, tjejintriger och trängsel. Däremot var man i säng före tre, så var de väl kanske inte förr eller?

Nu ska jag ta och göra lite mamma grejer, baka tårta till dop och dricka kaffe på verandan. / Tråkis?

RSS 2.0